Rahmi prematuur geboren met 29 weken en 5 dagen, tweelingzwangerschap, NICU, longrijping, stuitligging, keizersnede, buidelen

Rahmi


Rahmi prematuur geboren met 29 weken en 5 dagen, tweelingzwangerschap, NICU, longrijping, stuitligging, keizersnede, buidelen

Van de fotograaf:

Op een mooi zonnige zaterdagochtend ontmoete ik de ouders van Rahmi, wat een lieve en sterke mensen. Want zo ben je in blijde verwachting van een tweeling, ga je door een rollercoaster aan emoties door het verlies van je dochter, en de zorgen om je zoontje op de NICU.

Ik ben trots dat ik voor deze mensen een reportage mocht maken van hun kleine vechtertje. Hij mocht die ochtend in bad, waar hij zichtbaar van genoot! Daarna lekker bij papa opschoot aan de voeding, en nog even knuffelen met mama voor het slapen gaan.

Lieve Rahmi, hopelijk mag je snel met papa en mama mee naar huis. En groei je uit tot een hele mooi sterke vent!
Liefs Chantal

———–

Van de ouders:

Met 29.5 weken ben ik bevallen van onze tweeling zoontje Rahmi en dochtertje Idil. ‘s-Nacht braken mijn vliezen dat was duidelijk geen pijn maar wel grote angst, want redden mijn kleintjes dit wel? Met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen waar ze longrijpers kregen. we waren al weer 2 dagen verder toen vrijdagnacht de weeën begonnen. Zaterdag ochtend had was de bevalling dan echt begonnen alleen het onderste kindje lag in stuitligging en moest dus met een keizersnede worden gehaald.

Ons dochtertje heeft 2 uurtje geleefd zij had een hartafwijking waardoor ze het niet lang heeft volgehouden. Toen begon de rollercoaster aan emoties, het grote verdriet om ons overleden dochtertje, en zorgen om ons zoontje die op de NICU ligt. Maar ondanks de onrust, bezorgdheid en verdriet hebben wij ook een heel kleine mooi mannetje. Gelukkig heb ik de zelfde nacht voor het eerst met Rahmi gebuideld! Dat gaf mij een trots gevoel ondanks al die slangetjes en plakkertjes.

Gelukkig gaat het nu steeds beter met hem hij is inmiddels 35 weken en bijna van de monitor af! Vanaf nu mag die gaan groeien en bloeien. We vechten samen voor ons geluk.

Trotse ouders van Idil & Rahmi

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.