Pleun prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, Amphia Breda, ontsluiting, spoedkeizersnede

Pleun

Pleun prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, Amphia Breda, ontsluiting, spoedkeizersnede

Pleun werd met 31 weken en 4 dagen geheel onverwachts geboren. De moeder van Pleun had op de dag van de geboorte wat pijn in de rug en harde buiken en belde hierover de verloskundige net voor ze de nacht in gingen. Deze avond liep uiteindelijk heel anders af dan ze hadden verwacht, ze bleek al ontsluiting te hebben en de kleine dame wilde haar ouders al veel eerder dan verwacht ontmoeten.

Diezelfde avond is Sabine bevallen middels een spoedkeizersnede omdat er sprake was van te veel bloedverlies en moesten ze halsoverkop in de nacht nog richting Rotterdam omdat de ademhaling start van Pleun niet 100% vlekkeloos verliep. Na een aantal dagen in Rotterdam zijn ze verplaatst naar Breda, waar ik dit gezin op 27 december mocht ontmoeten en fotograferen. Op dat moment ging het al zo goed met Pleun dat ze van de monitoren af was en eigenlijk geen extra ondersteuning meer nodig had. Het is een prachtig en rustig meisje! Met twee apetrotse ouders!

De dag na de fotoshoot mocht Pleun al mee naar huis, voor het gezin maar al te fijn om Oud & Nieuw samen met hun dochter door te mogen brengen. Heel veel geluk met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.