Phoebe

Phoebe prematuur geboren na 34 weken

Het verhaal van kleine Phoebe, een prachtig meisje die te vroeg geboren is. Ze is geboren na een zwangerschap van 34 weken in het UMCG. Zwangerschapsvergiftiging was de oorzaak.

Nu ze 36 weken is mag ik haar samen met haar papa en mama fotograferen in het ziekenhuis in Assen. Mijn eerste fotoshoot voor Earlybirds. We kwamen op een rustige afdeling waar een dromerige sfeer hing. Zodra de ouders de deur open hadden gedaan liepen ze in versnelde toestand naar hun dochter. Mooi om te zien. Allereerst hun prachtige dochter aanschouwd en toen mijn camera gepakt. Wat een mooi klein popje. Ze doet het goed, alles wat ze nog moet doen voordat ze naar huis mag is groeien, verteldde haar moeder. Moeder genoot intens van haar dochtertje, flesje geven en vooral veel knuffelen. Omdat moeder nog herstellende is van de keizersnee nam vaders de taken over bij het verschonen van Phoebe. Een en al liefde zag ik, prachtige momenten om te zien en om vast te mogen leggen voor deze mensen.

Toen we weggingen vroeg ik haar: jullie hebben vast al veel foto’s gemaakt. “ja”, zei ze, “maar die zijn allemaal wazig geworden” . Des te blijer ben ik dat ik ze deze foto’s kan geven!

Heel veel geluk met jullie kleine meid!

3 antwoorden
 1. tante Ika
  tante Ika zegt:

  Dit zijn prachtige foto’s van een prachtig meisje!
  Vind het zo fijn voor haar ouders dat ze deze mooie foto’s hebben gekregen.
  En wat bijzonder dat het je eerst shoot was voor Earlybirds! Leuk hoe je deze ervaring beschrijft, ik zie het zo voor me.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.