Nova, Yara & Lyna prematuur geboren met 32 weken en 2 dagen, vroeggeboorte, drieling, flesvoeding, Bravis

Nova, Yara & Lyna


Nova, Yara & Lyna prematuur geboren met 32 weken en 2 dagen, vroeggeboorte, drieling, flesvoeding, Bravis

Een hele bijzondere reportage voor mij deze keer, natuurlijk zijn alle shoots bijzonder en is het elke keer weer heel mooi om naar een kleine kanjer te gaan, maar deze keer mocht ik naar drie kleine meisjes ( een eeneiige drieling) en had ik hun papa en mama al een keer voor mijn lens gehad om een reportage van de mooie zwangere buik te maken. Bijzonder leuk om daarna de kindjes ook te mogen ontmoeten.

Na een zwangerschap van 32 weken werden Nova, Yara en Lyna geboren, drie kleine kanjers die het meteen goed deden. Even moest een kindje naar Rotterdam en dat was natuurlijk niet makkelijk voor papa en mama.

Toen ik langs kwam waren ze precies een maand “oud” en begonnen ze te drinken uit een flesje. Zo mooi om te zien hoe handig ze er al in waren. Er zijn nog niet zoveel verschillen te zien bij de meisjes en de bandjes die zo om hadden had ik echt nodig om ze uit elkaar te houden.

Toby en Natalie, ik wens jullie ontzettend veel geluk met jullie meisjes, ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen, ze komen in een warm nest terecht!
Liefs, Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.