Noralie prematuur 31 weken NICU infectie monitor

Noralie

Noralie prematuur 31 weken NICU infectie monitor

Na 31+1 weken werd je plotseling geboren, onze kleine Noralie. Ietsjes eerder dan 40 weken hadden we je wel verwacht, maar zoveel eerder was wel even schrikken… Maar wat zijn we trots als ouders en grote zussen en wat een vechtertje ben je! Het MST durfde het dan ook aan om je daar op de neonatologie te houden. Helaas kostte ademen je toch steeds meer moeite en hebben ze je na een dagje moeten overplaatsen naar de NICU in Zwolle voor beademing. Daar deed je het zo goed dat je na 1 dag alweer van de beademing af mocht en aan de lowflow kwam. Na een week mocht je weer terug naar Enschede.

Daar hadden we het net erover gehad dat je de week erop wel in het wiegje mocht proberen, omdat je het zo goed deed. Groot was dan ook de schrik toen je een flinke infectie leek te hebben die je al je energie kostte. Weer ging je met spoed terug naar de NICU, want wat was je ziek… Wat heb je ons laten schrikken, kleine meid. Maar gelukkig knapte je ook van die infectie snel weer op en mocht je al snel weer naar het MST in Enschede.

Je mocht al in het wiegje, en je ontslag was afhankelijk van je “dipjes” en hoe je ging drinken. Je ging goed oefenen met drinken en ook de monitor mocht stop als je dipvrij bleef. Wat spannend! Maar uiteindelijk zijn we 2 dagen na de fotoreportage van Earlybirds met zijn vijfjes naar huis gegaan, geweldig!! Je grote zussen stonden letterlijk te springen om je te mogen knuffelen, heerlijk.

4 antwoorden
 1. gemmasmeele
  gemmasmeele zegt:

  Ik ben de oma van Noralie. Ja ze is inderdaad een heeeeel sterk meisje. Fijn is dat. Wat heeft ze wat te verstouwen gehad, om het zo maar eens uit te drukken. Gelukkig dat ze de kracht had om dit alles te overwinnen. Wij zijn ontzettend dankbaar.

  Beantwoorden
 2. Christel nicht van moeders.
  Christel nicht van moeders. zegt:

  Ook hier hebben we elke dag kaarsje gebrand en gebeden dat alles goed ging met de kleine Noralie.
  We waren we allemaal in spanning en wat heben we geduimt dat je er weer boven op zou komen.
  Nou sterke meid nu maar lekker genieten met je papa mama en zussen laat ze maar eens zien wat voor kleine pamper poepertje je bent

  Beantwoorden
 3. Trotse tante Myron
  Trotse tante Myron zegt:

  Wat een prachtige foto’s van mijn kleine prinses(jes). Tante Myron is ontzettend trots op de kleine sterke meid. Telkens weer wilde je bewijzen hoe sterk je bent en wat zijn we daar dankbaar voor! Nu kunnen we inmiddels allemaal heerlijk genieten van je aanwezigheid thuis, maar deze foto’s van Earlybirds herinneren ons aan een heftige en onverwachte periode. Bedankt Earlybirds!

  Beantwoorden
 4. Tanja
  Tanja zegt:

  Wat hebben wel iedere keer in spanning gezeten en dat je dit in je prille leventje al hebt moeten doorstaan. Diverse kaarsjes ook hier gebrand. Dat laat maar weer zien wie Noralie is en dat ze een hele krachtige meid gaat worden. Nu gaat ze heerlijk genieten van haar lieve zussen en haar geweldige mama en papa, die ze heeft en het nu ook een plaatsje kunnen gaan geven via deze mooie foto’s. Bedankt Earlybirds

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.