Noah prematuur geboren

Noah

Noah prematuur geboren

Door de fotograaf:

Lieve Noah, wat ben jij een stoer, dapper klein mannetje. Geheel onverwachts werd jij te vroeg geboren. Wat was het spannend voor jou en je papa en mama. Gelukkig gaat het goed met jou en maak je al mooie stapjes. Ik vond het mooi om te zien met hoeveel liefde en aandacht je werd verzorgd tijdens de fotoshoot. Groei maar goed zodat je snel naar huis mag. Ik wens jullie veel liefde en geluk toe!

Liefs Rhodé

Door de ouders:

Vrijdag 12 november kwam Rhodé bij ons langs in het ziekenhuis, Isala Zwolle, om onze zoon Noah vast te leggen. Noah is geboren met 31 weken zwangerschap, op 13 oktober, door een spoedkeizersnede. Ik had een slagaderlijke bloeding achter mijn baarmoeder. Noah kreeg het hierdoor heel moeilijk in de buik, omdat de bloedtoevoer naar hem toe stopte. Door adequaat handelen van mijn man, verloskundige en de artsen, waren zij er net op tijd bij. Noah heeft het heel kort moeilijk gehad, maar herstelde zich bijzonder snel. Na een weekje op de NICU mocht hij zelfs al over naar de Neonatologie. Sindsdien laat hij alleen maar positieve ontwikkelingen zien. Hierdoor kon ik mij volledig op mijn eigen herstel richten, zonder mij zorgen te hoeven maken om Noah.

Na even kort kennismaken kregen wij de opdracht lekker ons ding te doen. Samen hebben wij Noah voor de tweede keer in bad mogen doen. Terwijl wij bezig waren maakte Rhodé de mooiste foto’s van ons prachtige mannetje. Naderhand zei ik tegen mijn man: ‘ik had niet eens meer door dat ze er was’. Ze deed het op zo’n manier dat wij helemaal in ons element waren met Noah en hierdoor zijn er prachtige foto’s uitgekomen!
Noah liet zien meteen al erg fotogeniek te zijn, hij was heerlijk wakker.

Rhodé, bedankt voor het vastleggen van dit kostbare moment en straks een mooie herinnering om naar terug te kijken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.