Mia prematuur geboren met 34 weken, Spaarne ziekenhuis Haarlem, flesvoeding, sonde, earlybird

Mia


Mia prematuur geboren met 34 weken, SPaarne ziekenhuis Haarlem, flesvoeding, sonde, earlybird

Op 16 september mocht ik de kleine Mia fotograferen in het Spaarne Ziekenhuis van Haarlem. Met 1550 gram en 34 weken kwam ze ter wereld, natuurlijk iets vroeger en kleiner dan haar ouders hadden gehoopt en verwacht. Behalve dat ze te vroeg geboren is, was ze ook nog eens dysmatuur, waardoor ze in het begin wat extra hulp nodig had in het ziekenhuis. Toen ik haar ontmoette, was ze al bijna 3 weken oud en wat deed ze het goed! Ze kon goed uit een flesje drinken en vond het heerlijk om tegen haar ouders aan te liggen.

Bij aankomst was Mia nog even aan het slapen, maar na een poosje werd ze rustig wakker en was het tijd om te verschonen en voeden. Ze kreeg een mooie outfit aangetrokken en dronk vrij snel haar flesje leeg. Dit was een mijlpaal voor haar, want het was een van de eerste flesjes die ze zelf helemaal leeg had gedronken!

Ik vond het weer heel bijzonder om een jong gezin met zoveel liefde voor elkaar te mogen fotograferen. En ik ben heel blij om te horen dat Mia nadat ik langs was geweest binnen een week naar huis mocht. Zo fijn! Ik wens haar onwijs veel geluk en liefde, maar dat komt zeker goed met zulke lieve ouders!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.