Max prematuur geboren met 32 weken en 6 dagen, St. Antonius, couveuse, sonde

Max

Max prematuur geboren met 32 weken en 6 dagen, St. Antonius, couveuse, sonde

 
Van de ouders:

Max kon niet wachten om ter wereld te komen en is met 32 weken en 6 dagen geboren in het Sint Antonius ziekenhuis Leidsche Rijn.

Papa en mama waren super trots maar hadden natuurlijk ook zorgen, hoe zou hij het redden al zo vroeg uit mama’s buik? Max heeft zich door de eerste weken heen gestreden met een klein beetje zuurstof, aan de monitor, in de couveuse, onder de UV lamp, met infuus en sonde. Een spannend begin van het leven van Max.

Hij bleek erg sterk, dronk steeds meer flessen leeg. Met de weken mochten er meer draadjes van zijn lijf en hij is met 36 weken op Eerste Kerstdag naar huis vertrokken. We zijn trotse ouders.

————–

Van de fotograaf:

Een witte kerst klinkt mooi, behalve als dat wit de witte jassen van verplegend personeel in een ziekenhuis is… Op 23 december ging ik naar het Antonius ziekenhuis in Utrecht voor de shoot van de kleine Max. Terwijl papa en mama uitgingen van een witte-ziekenhuis-kerst, hadden Max en de dokters een mooi cadeau, gewoon zorgen dat je in ieder geval op Eerste Kerstdag lekker naar huis mag.

Met de shoot was Max nog een beetje moe om goed uit de fles te drinken. Gelukkig kon het toen via de sonde. Maar een week later, drinkt hij alle flessen gewoon helemaal leeg! Goed zo Max, ga zo door. Nog eventjes, en dan ben je net zo sterk en groot als papa!

Ik wens jullie het allerbeste toe voor de toekomst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.