Maud prematuur geboren

Maud

Maud prematuur geboren

Van de fotograaf:

Op 1 oktober werd Maud na 34 weken zwangerschap geboren. Vrij onverwacht! Jolein lag in het ziekenhuis vanwege zwangerschapsvergiftiging, maar toen zij in de nacht plotseling hoge koorts kreeg werd er besloten dat de baby geboren moest worden. Hun huis wat nog gebouwd werd was nog niet klaar, laat staan dat de babykamer al helemaal gereed was. Daarnaast wisten ze nog niet of het een jongetje of een meisje zou zijn, en laat het nou zo wezen dat de naam voor een meisje nog niet helemaal gekozen was. De eerste 24 uur heette ze daarom ‘meisje’. Op 30 oktober was het dan zo ver. Ik ging naar de derde verdieping, de kinderafdeling. De dag ervoor waren ze namelijk verhuisd in verband met de drukte op de neonatologie. Daar aangekomen wacht Jolein me al op. We maken kennis en lopen samen naar de kamer waar Paul op het bed zit. Naast het bed staat het wiegje met Maud er in. Ze slaapt heerlijk!

Allereerst mag ze genieten van een fijn warm bad. Terwijl dat vol loopt, haalt Jolein haar uit de wieg, de liefde is voelbaar. Voorzichtig wordt ze gewassen om daarna heerlijk door Paul in het water te worden ondergedompeld. Ze geniet van het warme water en haar kleine mooie oogjes houden me tussendoor goed in de gaten. Ze gaapt een paar keer en het ziet er naar uit dat ze trek begint te krijgen. Ze wordt weer uit het badje gehaald en Jolein kleedt haar aan. Ze geeft borstvoeding en terwijl ze even de kamer uit is om het één en ander op te halen maak ik wat mooie beelden van Paul. Zo’n klein meisje in van die grote handen, het blijft een mooi gezicht!

Jolein is snel weer terug en Maud mag drinken, dit doet ze heel goed! Ik zie hoe Paul vertederd naar Jolein en Maud kijkt terwijl ik nog wat laatste beelden maak. Dan is het tijd om afscheid te nemen en vertrek ik
weer naar huis.

Lieve Jolein, Paul en Maud! Geniet lekker met z’n drieën. Ik wens jullie alle liefde, geluk en gezondheid toe.

Veel liefs,

Jaleesa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.