Mason prematuur 33 weken vliezen gebroken neonatologie

Mason

Mason prematuur 33 weken vliezen gebroken neonatologie

Vroeg in de ochtend rijd ik richting het Flevoziekenhuis op weg naar kleine Mason. Hij is met 33 weken geboren, maar doet het gelukkig ontzettend goed. Als ik binnenkom ligt hij heerlijk bij papa te drinken. Hij begroet me met een mooie lach, de lieverd! Hij heeft een prachtige bos haar en bolle wangetjes. Zijn hele blik is tevreden en vooral blij.. hij kijkt zo happy! Gedurende de reportage ligt hij heerlijk te slapen. Het is ook zo vermoeiend drinken en knuffelen met papa en mama tegelijk. Hij gaapt, rekt zich uit, zucht wat en slaapt weer heerlijk verder. Goed zo Mason, van slapen wordt je groot. Lieve Mason doe je best en groei maar goed! Dan mag je gauw lekker met papa en mama mee naar huis.

Liefs, Lin

*******

De ouders:

Mijn vliezen zijn spontaan gebroken en Mason is met 33 weken geboren. Hij ligt daarom op de neonatologie in het Flevoziekenhuis. Daar zag ik een folder liggen van Earlybirds. Wat een mooi initiatief is dit zeg!

Wij vinden het erg fijn om van deze mooie, maar ook af en toe moeilijke, periode zulke prachtige foto’s te hebben. De shoot was super leuk en Mason deed slapend erg zijn best. Ontzettend bedankt voor deze kans om toch nog een mooie tastbare herinnering te hebben aan deze tijd.

Liefs Yves en Terry

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.