Mason

 

MASON
Lieve Mason, 
 
Toen ik je suite in kwam lopen maandag avond zag ik een onwijs sterk, alert, knap, klein jongetje in de armen van zijn stoere, trotse papa. 
Met grote ogen kijk je om je heen en ik ontmoet 2 hele lieve mensen die voor jou alle liefde van de wereld overhebben. Jouw papa en mama. 
De trots straalt van ze af, evenals de liefde. Wat ben jij gewenst ! We beginnen gelijk met het maken van de foto’s aangezien je nu zo wakker bent. Ik zei nog ‘ik pak snel mijn camera, voordat hij zo in slaap valt’.. maar je bent de gehele reportage wakker gebleven! 
Ondertussen praat ik met papa en mama en hoor ik hun verhaal aan. Over hoe klein je echt was bij de geboorte, het moment dat je bijna naar huis gaat.. maar ook over koetjes en kalfjes. Je blijft vol verwondering om je heen kijken met af en toe een gaap tussendoor. Papa doet jouw lekker in bad samen met mama. Heerlijk ontspannen lig je in papa’s handen en later in mama haar handen. Je bent zo klein, maar je hebt zelfs al spekkies hihi. Groeien gaat dus goed! Ze drogen je samen af en ondertussen wordt je bestempelt met een heleboel lieve kusjes van mama. Ik hoop zo dat je snel met papa en mama mee naar huis mag lieve Mason. Papa en mama hopen dit natuurlijk nog het meeste. Thuis heerlijk van elkaar genieten als compleet gezin. Wordt maar snel groot lieve Mason! Oke, niet te snel :-).
 
Veel liefs, Lin 
 
 
 
Hi Linda, 
 
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze bijzondere avond. 
Mason had er echt zin in en als ouders kun je dan alleen maar super trots zijn. 
Wat is het toch geweldig dat er mensen zijn zoals jou! Die gewoon uit liefde en passie dit mogelijk maken voor ouders die zo’n positief en vooral leuk moment heel hard nodig kunnen hebben. 
 
En wat een mooi mens ben jij persoonlijk, je gaf ons het gevoel je al jaren te kennen en het feit dat mason zo “leuk mee deed” zegt ook genoeg over jou energie. 
 
Wij kijken enorm uit naar de foto’s en zullen jouw website ook even extra promoten natuurlijk want hé wie goed doet, die goed ontmoet! 
 
Wij hopen dat jij nog lang voor earlybirds mag/wil en kan fotograferen want het is wel duidelijk waar jou passie ligt!  
 
– EARLYBIRD FOTOGRAAF…
 
Een iets grotere versie van een goede fee met als toverstof haar positieve energie en als stokje haar camera! –
 
Lieve groet, 
 
Robbert, Stien en Mason!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.