Martino, Selena en Marvano prematuur geboren met 31 weken en 1 dag, drieling, MC Zuiderzee ziekenhuis

Martino, Selena en Marvano

Martino, Selena en Marvano prematuur geboren met 31 weken en 1 dag, drieling, MC Zuiderzee ziekenhuis

Dat Samantha en Mitchell graag papa en mama zijn, is geen vraag. Dat ze van een stelletje, naar een gezin met drie kinderen gaan in 31 weken, … dat hebben ze van te voren niet voorzien!

Een eerste echo bij de verloskundige is natuurlijk altijd spannend. Je bent benieuwd naar je kindje. Tegelijk is het ook spannend: is alles goed? Klopt het hartje, beweegt hij/zij lekker? De echo van Samantha en Mitchell wordt een hele bijzondere ervaring. De verloskundige geeft na enkele minuten aan dat ze twee kindjes ziet op de echo. Ze feliciteert de aanstaande ouders. Mitchell vraagt de verloskundige om nog eens te kijken, want hij ziet een 3e kindje! Hij heeft het goed gezien, daar is nummer 3! Meteen denk ik aan de reclame van Interpolis: ‘Kijk papa, het zijn er drie!’ Dat is wel even schakelen, drie kindjes … Een hoop praktische vragen en ook zorgen, want gaat dat allemaal goed?

Er zijn twee jongetjes en een meisje onderweg. De zwangerschap verloopt niet zonder complicaties. Samantha en Mitchell houden, samen met hun omgeving, hun adem in. Na 31 weken wordt besloten dat de drieling geboren gaat worden! Op 7 maart, kan die lang vastgehouden adem eindelijk ontsnappen. Ze kunnen nu met eigen ogen zien hoe het met hun kindjes gaat. Ze krijgen de prachtige namen. Martino, Selena en Marvano. De drieling verhuist twee keer en gaan niet iedere keer gezamenlijk over. Dat is een hele onderneming voor papa en mama. Tijdens de reportage zijn de broertjes en hun zusje samen in het MC Zuiderzee, vlak bij huis! Voor de eerste keer tijdens hun geboorte liggen ze weer samen. Een geweldig moment om ze daar zo samen te zien. Iedereen geniet, vooral papa en mama, die zo graag een foto van hun drietjes hebben. Ook de opa en oma van papa zijn aanwezig. Zo trots! Na even smoezen met vader, hebben we een plan. Na de gezinsfoto’s roepen we oma en opa erbij. Oma is er emotioneel van ‘dat ze dit toch mee mag maken’. Zo veel liefde en aandacht voor elkaar.

Opa en oma zijn de maandag na de reportage 55 jaar getrouwd. ‘s Avonds stuur ik de foto van hen allen meteen aan papa. Zo hebben zij een waardevol cadeau! Inmiddels zijn Marvano en Selena thuis. Martino mag naar huis als hij al zijn flessen leeg drinkt en dat gaat de goede kant op! Zet ‘m op kanjer!

Lieve Samantha en Mitchell, heel veel geluk met jullie vijven!
Liefs,
Rolinka

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.