Mace prematuur geboren met 31 weken, HELLP syndroom, couveuse

Mace

Mace prematuur geboren met 31 weken, HELLP syndroom, couveuse
Dinsdag 4 juli, maak ik kennis met de ouders van Mace, zij laten trots hun kleine kanjer zien. Grote broer Owen mag helaas nog niet komen kijken omdat hij de waterpokken nog niet heeft gehad. Mace ligt nog lekker te slapen en heeft nog niet door dat vandaag een speciale dag is.

Mace is geboren met bijna 31 weken zwangerschap. Dennis en Leonie gaan Mace verzorgen en daarna mag Dennis met Mace buidelen. Dat vind hij erg fijn, en hij kijkt mooi rond zich heen. Na een uurtje zit de reportage erop en pak ik mijn spullen in en neem ik afscheid van dit prachtige gezin.

———————-

Stukje ouders:

Na een zwangerschap zonder zorgen werd mama met 30 weken opgenomen in het ziekenhuis met het HELPP syndroom. Van de een op de andere dag werd ons verteld dat we opnieuw papa en mama zouden worden en dat dat niet lang meer zou duren. Na een korte maar heftige bevalling is Mace geboren op 21-6-2017.

Een paar dagen heeft Mace in het WKZ gelegen en toen mocht hij over naar het Antonius in Nieuwegein. Mace is echt een stoere vent en groeit heel goed. Sinds kort is hij van de ademondersteuning af en is hij van de couveuse over gegaan naar een wieg. Zo komen we steeds een stapje dichter bij de dag dat onze lieve, sterke Mace met ons mee naar huis mag en hij eindelijk kennis kan maken met zijn grote broer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.