Luca prematuur 34 weken tweeling

Luca

Luca prematuur 34 weken tweeling

Small baby-boy Luca was born not alone. He had a twin brother, which didn’t survive after his birth. This dramatic situation turned the world upside down for the parents. They have promised to each other that they will always remember Luca’s little brother and they will give to Luca twice more love, so he would never miss him.

12 antwoorden
 1. Linda
  Linda zegt:

  Mijn tweelingzus met mijn zwager! Wat een toppers zijn ze! Ik wou dat ik het verdriet voor ze kon overnemen. Quinn zal altijd blijven bestaan en Luca zal zoveel liefde krijgen. Wat zijn wij blij dat die kleine man nu lekker thuis is. En dewi is zo’n trotse zus.
  Twee werelden van vreugde en verdriet. Zo had het niet moeten zijn.
  Wat hadden m’n zus en ik graag de speciale band die wij hebben zien overgaan op deze kleine mannetjes. Nu kunnen we luca dit alleen maar vertellen en dat zullen we zeker doen! Lieve Ramon en maris, ik ben zo ontzettend trots op jullie. Het verlies van Quinn hebben jullie niet in de hand gehad maar wel hoe jullie er mee om gaan. Dus dikke respect van mij!

  Beantwoorden
 2. Linda Timmermans
  Linda Timmermans zegt:

  Wat een verhaal! Pfff heel erg veel sterkte, wat moet dat ongelofelijk dubbel zijn! Groot verdriet om het verlies en dankbaarheid voor het wonder.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  Mariska zegt:

  Wij willen jullie en in bijzonder Alysa bedanken voor de mooie foto s. Deze zijn heel waardevol voor ons. Om een ziekenhuisperiode af te sluiten. Ik heb een gecompliceerde zwangerschap gehad waarbij de tweeling het TTS syndroom hebben gekregen. Helaas heeft onze Quinn na de geboorte het gevecht niet kunnen winnen van de gevolgen ervan voor zijn hartje. Vreugde en verdriet zo dicht bij elkaar. Dit is nog steeds niet goed te bevatten allemaal. Daarom zijn dit soort dingen een lichtpuntje voor ons. We zijn blij dat Luca het nu goed doet en hopen dwt de gevolgen van de TTS voor hem beperkt zullen blijven.
  Dank jullie wel!

  Beantwoorden
 4. femke
  femke zegt:

  Wat een ontzettend mooie foto!!
  Van een prachtig gezin!!

  Wat een vreselijk verhaal voor jullie mariska!
  Helaas snap ik maar al te goed wat jullie voelen!
  Inderdaad verdriet en vreugde liggen zo erg naast elkaar!

  Ik hoop voor jullie dat jullie een mooi afscheid hebben kunnen houden voor jullie lieve quinn.
  Zodat jullie met je dochter en straks met luca op een mooie manier quinn kunnen blijven herdenken!

  Ik weet uit ervaring dat ze echt altijd bij elkaar blijven door een onuitwisbare band!

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
  En heel veel kracht liefde en geluk voor Luca zijn grote zus en jullie!!

  Groetjes femke albers

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Wat een prachtige foto’s van Luca. We hadden een heftige kennismaking en het was ook meteen ook de laatste keer dat we elkaar gezien hebben. Wat ongelooflijk oneerlijk is het leven soms. Ik heb echt heel veel respect voor de manier waarop jullie afscheid hebben genomen van jullie prachtige mannetje Quinn. Nogmaals heel veel sterkte en vooral ook heel veel geluk met Luca en Dewi.
  Groet Jolanda vpk Leiden

  Beantwoorden
  • Mariska
   Mariska zegt:

   Jolanda dank voor je bericht. Wij hebben weer heel veel respect voor jouw begeleiding tijdens het afscheid en de nazorg. Waarvoor heel veel dank.

   Beantwoorden
 6. inge
  inge zegt:

  Lieve Mariska,

  Wat een prachtige foto’s. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om het verlies van jullie Quinn een plekje te geven. Hij zal altijd over jullie mooie gezin waken.

  Veel liefs inge.

  Beantwoorden
 7. Alette
  Alette zegt:

  Wat een mooie foto’s. Wat een mooie zoon! En wat een groot gemis. Die vreselijke TTS. Wij hebben onze jongens gelukkig beide in onze armen mogen sluiten. Maar wat jullie is overkomen was onze nachtmerrie. Heel erg. Als je behoefte hebt om erover bij te praten met lotgenoten, er is een besloten groep op facebook. Heel veel geluk met jullie gezin, kanjers!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.