Lou

Tekst ouders:

Wij dachten nog lekker te kunnen genieten van een laatste ontspannen vakantie met zijn tweetjes in Turkije. Niets was minder waar. Na 30 weken zwangerschap kwam Lou met een spoedkeizersnede ter wereld in Kusadasi.
Zeven weken lang heeft Lou op een NICU in Izmir gelegen, waarna we vervolgens gerepatrieerd zijn naar het MUMC in Maastricht.

Na deze turbulente periode heeft Stichting Earlybirds zeer snel deze fotoshoot kunnen inplannen. Dit is voor ons een fijne manier om deze tijd te kunnen herinneren en later samen met Lou naar terug te kunnen kijken. De shoot met Vinanda was heel ontspannen en natuurlijk.
Bedankt voor de prachtige foto’s!

Tekst fotograaf:

Vandaag mocht ik jouw reportage verzorgen Lou en wat ben ik vereerd dat ik dit voor jouw heb mogen doen. Geboren met 30 weken en al zoveel meegemaakt in de paar weken dat je er bent. Voor de reportage heb je je beste beentje voorgezet, de optiflow mocht eraf, oogjes open, goed gedronken en lekker rustig alles in je opnemen wat er om je heen gebeurd.
Papa en mama, ik vond het een ontzettend fijne reportage met jullie. Lekker rustig, alles op het gemak, gezelligheid en zoveel liefde voor elkaar als gezin. Ik hoop dat jullie Lou volgende week mee naar huis mogen nemen en het genieten echt kan beginnen.

Liefs,
Vinanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.