Liva & Noé

Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do
(Coldplay – Yellow)

Op een zonnige zondagochtend stap ik de kamer van Liva en Noé in het SMC in Hardenberg binnen en ik zie twee slapende meisjes en twee stralende trotse ouders.

Na een pittige zwangerschap, waarbij mama veel last had van bekkeninstabiliteit en de laatste weken van nierstuwing, werden de meisjes op 13 juni geboren.

Daarvoor was mama al een week in het ziekenhuis in verband met die nierstuwing en de pijn die dat veroorzaakte. Ze kreeg daarvoor een dubbel-J katheter, maar helaas ging dit nog niet goed en werd er een nefrostomiekatheter geplaatst. De bedoeling was dat mama de dag erna weer naar huis zou gaan, maar die nacht braken de vliezen.

Na een voorspoedige bevalling en een goede start voor de meisjes, moest mama helaas in verband met een bloeding naar de operatiekamer. Dit alles maakte dat ze van de eerste twee dagen niet veel heeft meegekregen.

Nu knapt ze iedere dag verder op. Het feit dat de meisjes het zo goed doen, geven goede moed.
Vandaag mogen Liva en Noé in bad. Ondertussen is de kinderarts binnengekomen en wanneer blijkt dat de meisjes een mooie stijgende groeilijn laten zien, zet de kinderarts haar laatste vinkje: ze mogen naar huis!!

Na het badje drinken Liva en Noé goed aan de borst; Noé krijgt nog een beetje melk uit een flesje erbij en daarna wordt er nog even lekker geknuffeld.

Het blijft prachtig om geluk vast te mogen leggen!

Carin en Robert, geniet van jullie mooie meiden! Ik wens jullie heel veel geluk samen toe!

Een hartelijke groet,
Regina Kappert
Fotograaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.