Lise prematuur gebore met 34 weken, sondevoeding, vroeggeboorte

Lise


Lise prematuur gebore met 34 weken, sondevoeding, vroeggeboorte

Lieve Lise,

Op 12 juli werd je geboren met 34 weken. Voor papa en mama was dit even schrikken. Jij toonde je echter gelijk als een sterk meisje. Bij het prikken van het infuus gaf je amper een kik. Nieuwsgierig opende je snel je ogen naar papa en mama. Je bent erg tevreden. Doordat je zo vroeg geboren was, hebben we de warmste dagen van het jaar lekker in de airco van het ziekenhuis door kunnen brengen. Daarnaast hebben jij en mama nu extra lang de tijd om van elkaar te genieten. Lieve meid, wij zijn zo blij met jou.

Wat fijn dat Vera foto’s van ons als gezin wilde maken. Het was een relaxte fotoshoot en jij hebt tijdens deze shoot ook voor het eerst echt goed gedronken. De dagen erna zette je deze stijgende lijn voort zodat we vier dagen later lekker naar huis mochten. Vera nogmaals super bedankt!

——————-

Van de fotografe:

Na al veel prachtige kindjes gefotografeerd te hebben in andere ziekenhuizen, mocht ik nu voor de eerste keer naar het ziekenhuis waar mijn eigen kindjes geboren zijn. Dat was toch wel even heel bijzonder! Ik trof een prachtige klein meisje genaamd Lise, samen met haar lieve ouders. Wat was het fijn om jullie op de foto te mogen zetten. Eerst het badje, waar Lise zo ontzettend van genoot, en daarna lekker drinken bij mama. Wat deed ze dat goed zeg! Zo klein en toch al zo sterk. Het was echt weer een voorrecht om zoveel liefde te mogen vastleggen.

Groei maar goed lief klein meisje, zodat je snel fijn mee naar huis mag met jouw geweldige papa en mama.
Liefs, Vera

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.