Liam & Jack prematuur geboren met 35 weken, ALrijne Leiderdorp, tweeling, sonde

Liam & Jack


Liam & Jack prematuur geboren met 35 weken, ALrijne Leiderdorp, tweeling, sonde

 

Liam & Jack, twee stoere mannetjes die op 21 februari met 35 weken in het Alrijne Ziekenhuis, Leiderdorp geboren zijn. Geen complicaties tijdens een bijna voldragen zwangerschap voor een tweeling. Wat knap! Toch liggen deze twee mannetjes in het ziekenhuis om goed en zelfstandig te leren drinken.

Op donderdag 7 maart mocht ik bij ze langs in het ziekenhuis en oh oh, wat lagen de mannetjes nog heerlijk in dromenland toen ik aan kwam. Dat gaf mij mooi even de gelegenheid om kennis te maken met de trotse en ontspannen papa en mama, die vertelden dat grote broer Benjamin van 2 ook zo trots is als een pauw, maar het ook allemaal wel een beetje ingewikkeld vindt: Twee broertjes erbij die nu samen met mama niet thuis zijn, maar in het ziekenhuis… Hoe gek is dat opeens!? Mij werd al snel duidelijk dat iedereen er zo naar uit kijkt om de mannetjes snel mee naar huis te mogen nemen.

Terwijl ik er was werd er heerlijk geknuffeld, verzorgd en gevoed en het voelde allemaal zo goed, alsof het nooit anders was geweest! Wat een ontspannen sfeer!

Lieve knappe Liam & Jack, jullie hebben tijdens mijn bezoekje laten zien dat jullie al aardig goed uit de fles en borst kunnen drinken! Hou zo vol, want papa en mama kunnen niet wachten jullie nestje thuis compleet te maken met drie knappe mannetjes!

Namens Stichting Earlybirds,
Rachel Viersma

Twee dagen na mijn bezoek mochten Liam en Jack, een dag eerder dan gehoopt, mee naar huis! Wat een geweldig bericht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.