Lauren & Evi

Van de fotograaf
Op zondag 25 februari was het zover. Ik mocht weer op pad voor stichting Earlybirds voor de eerste shoot na mijn eigen zwangerschapsverlof. Nu ik zelf moeder ben voelde het toch een tikkeltje anders en dat vond ik heel speciaal om te mogen ervaren. Ik mocht namelijk naar hetzelfde ziekenhuis als waar mijn eigen dochter op 7 augustus 2023 is geboren.

Ik mocht 2 hele lieve meisjes met hun liefdevolle ouders fotograferen. Geboren na een zwangerschap van 30 weken en 6 dagen met een gewicht van 1111 gram en 1700 gram. Een zwangerschap die niet als vanzelf liep, 5 ziekenhuizen verder, maar nu mogen deze ouders het geluk ervaren ouders te mogen zijn van 2 prachtige wonders: Lauren en Evi.

Wat werd ik hartelijk ontvangen op de afdeling. De meisjes lagen beiden nog heerlijk te slapen op hun buik in de couveuse, dus konden we nog even kletsen voordat de verzorging begon. Beide dames doen het super goed! Vervolgens werd eerst Evi verzorgd en daarna Lauren. Ze mochten voor de fotoshoot beide uit de couveuse om met hun papa en mama te knuffelen.

Ook mochten ze even naast elkaar liggen op bed. Wat een bijzonder moment om beide meisjes zo te zien. Ze genoten er zichtbaar van samen. Na dit mooie moment mochten ze beiden bij mama buidelen.

Wat komen Lauren en Evi in een liefdevol en warm nest terecht. Geniet ervan lieve papa en mama! Het is zo bijzonder om dit te mogen en kunnen ervaren.

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.