Kiyerra prematuur geboren met 28 weken, AMC ontsluiting

Kiyerra

Kiyerra prematuur geboren met 28 weken, AMC ontsluiting

Op 15 oktober 2017 wordt, geheel onverwachts, baby Kiyerra geboren.

Mama Zoë heeft al een paar uur wat krampen, maar denkt er niet aan dat het wellicht het begin van de bevalling is. Zoë is op dat moment 28 weken. Ze gaat naar haar moeder die goed voor haar zorgt. Ze adviseert even de verloskundige te bellen om te overleggen of ze een paracetamol mag hebben. Wanneer ze vertelde over de krampen, wil het ziekenhuis haar graag even zien.

Eenmaal in het ziekenhuis wordt al snel geconcludeerd dat er ontsluiting is. Zoë wordt met ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Hier wordt na heel weinig tijd Kiyerra geboren. Helaas kon papa er niet bij zijn, omdat hij op dat moment in het buitenland was. Uiteraard nam hij gelijk het vliegtuig, maar Kiyerra had erg veel haast.

Kiyerra is een sterk meisje en doet het naar omstandigheden goed. Helaas moest haar voeding weer terug gedrongen worden, terwijl ze juist goed aan het groeien was. Beetje bij beetje vecht Kiyerra voor haar gezondheid, omringd door goede artsen en de onvoorwaardelijk liefde van haar papa en mama!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.