Kiet 33 weken prematuur geboren borstvoeding

Kiet

Kiet 33 weken prematuur geboren borstvoeding

 

Dinsdag 7 juli 2015 mag ik de mooie Kiet met zijn ouders fotograferen in het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Voor mij nog onbekend terrein, maar voor de ouders juist niet. Zij zijn namelijk beiden werkzaam in dit ziekenhuis. Bij de lift word ik opgewacht door Ellen, de mama van Kiet. Samen lopen we naar de kamer van Kiet. Hij ligt heerlijk te slapen en zoals Ellen zegt is er een primeur: die ochtend is zijn sonde weggehaald. Iets later komt papa Sander. Kiet is geboren op 13 juni bij 33 weken en 4 dagen en is dus wanneer ik kom fotograferen 3,5 week oud.

Kiet wordt uit zijn bedje gehaald en wordt getemperatuurd, gewogen en mag daarna bij Ellen aan de borst. Zo mooi om te zien hoe zo’n klein mannetje bij zijn mama ligt te drinken. Omdat zelf drinken nog wel een zware klus is, krijgt hij van zijn papa nog een flesje welke hij heerlijk leeg drinkt. Daarna heerlijk een poosje buidelen. Met schone kleertjes aan wordt Kiet weer heerlijk in zijn bedje gelegd.

Nadat dinsdag zijn sonde was verwijderd, is hij supersnel vooruit gegaan en mocht Kiet vrijdag met zijn papa en mama mee naar huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.