Kay

Kay
“Op 13 augustus ging ik naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft voor een reportage met Kay. Kay is geboren met 31 weken 5 dagen na een moeilijke en onzekere zwangerschap. In week 16 werd er te weinig vruchtwater geconstateerd en volgden er wekelijkse controles. De kans werd groot geacht dat mama het kindje zou verliezen maar daar wilde mama uiteraard absoluut niet aan toegeven. Met 30 weken 3 dagen braken de vliezen en al snel werden de CTG’s slechter. Met 31 weken 5 dagen werd Kay met spoed gehaald. Hij woog 1780 gram en moest aan de beademing. Maar na 1.5 dag op de NICU ging het zo goed dat hij naar de high care mocht.

Ik trof op de afdeling een uiterst tevreden mannetje aan met het liefste huiltje ooit Zijn moeder Samantha en grote broer Levy (3,5) wilden graag samen met hem op de foto. Zo rustig als alle baby’s waren zo druk en beweeglijk was Levy Het was dus nog een hele toer om ze samen op de foto te krijgen. Maar de aanhouder wint. En zoals zijn moeder zegt: Kay schrikt in ieder geval niet meer van harde geluiden ha ha. Na de knuffel en kusjes foto’s werd Kay nog even onderzocht door de artsen (en helemaal goedgekeurd). Vervolgens op de weegschaal en heerlijk aan de borst. En na nog wat extra melk via het flesje was Kay helemaal tevreden en relaxed. Zo lief om te zien.

Inmiddels is Kay al thuis en gaat het helemaal goed met hem. Levy geeft zijn broertje zowat de hele dag kusjes. Gaat helemaal goed komen in zo’n liefdevol gezin.

Liefs, Evelyne”

 

*********************************

 

De ouders:

“Ik vond het heel mooi en bijzonder dat Evelyne toch nog kort voor Kay zijn ontslag tijd en ruimte wilde maken en dat ze niet de kans wilde missen om hem te fotograferen. Dat vind ik echt heel bijzonder en de foto’s zijn schitterend!!

Groetjes Samantha en de 2 jongens!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.