June

Op een dinsdagochtend rijd ik richting het LUMC. Daar wacht een klein meisje met haar ouders op een fotoreportage van Earlybirds. Eenmaal aangekomen op de neonatale afdeling ontmoet ik de moeder van June, die me meeneemt naar de kamer om daar de vader en June zelf te ontmoeten.
June is een prachtig meisje en is inmiddels al iets ouder dan de meeste prematuur geboren kindjes in het LUMC. Dat daar een reden voor is, krijg ik te horen door een heel persoonlijk verhaal van de ouders van June. Dit lieve en positieve stel heeft al een behoorlijk spannende tijd achter de rug.
Ik hoop hen, met het maken van de reportage, even een ontspannen moment te kunnen geven. Foto’s waar ze samen op staan hebben ze eigenlijk nog niet, dus daar maak ik er een paar van. June ligt er heerlijk bij te drinken uit de fles en valt daarna in slaap. Ik zie veel liefde en zorgzaamheid en probeer dat zoveel mogelijk vast te leggen. Uiteindelijk slaapt June in haar bedje verder en maak ik nog een foto van dit ontspannen, kleine meisje.

Lieve June, wat ben je sterk, je bent nu al een mooi mensje. Ik wens je veel geluk met je lieve ouders en een mooie toekomst.

Lieve groet, Sonja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.