Julia prematuur geboren met 35 weken en 2 dagen, couveuse, sondevoeding, Bernhoven Uden

Julia

Julia prematuur geboren met 35 weken en 2 dagen, couveuse, sondevoeding, Bernhoven Uden
Op vrijdag 11 augustus 2017 mocht ik naar Julia toe. Het was voor mij heel bijzonder om haar te mogen fotograferen, want ik had de eer om ook de bevalling van haar te mogen vastleggen. Ze liet haar mama al vaker weten dat ze wilde komen maar dat was echt nog te vroeg. Het is mama gelukt om haar nog een aantal weekjes bij haar te houden.

Op maandag 7 augustus kon ze echt niet meer wachten om geboren te worden, ze wilde zo graag papa en mama zien :-). Ze is geboren met 35+2 dagen. Meteen deed ze het goed want ze mocht nog lekker even bij mama liggen voordat ze de couveuse in ging. Binnen een week mocht ze de couveuse uit en doet ze het super. Twee trotse en liefdevolle ouders die vanaf haar eerste blik al verliefd waren. Op het moment dat ik er was mocht ze drinken bij mama en later kreeg ze nog wat extra via de sonde voeding en dat mocht papa geven. Tussendoor was er nog even tijd om met papa en mama lekker te knuffelen.

Lieve Julia, je bent een sterke en eigenwijze dame en wat zijn je papa en mama dol op je! Een heel gelukkig en gezond leventje samen met je ouders en hondje Bibi. Martijn en Jennifer wat heb ik genoten om te zien met hoeveel liefde jullie Julia verzorgen en om te zien hoe jullie ieder moment koesteren om samen te zijn. Hopelijk mag ze snel mee naar huis, thuis lekker in haar eigen kamertje! Veel geluk met jullie mooie dochter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.