Jort prematuur geboren met 32 weken, Reinier de Graaf, ontsluiting, couveuse

Jort

Jort prematuur geboren met 32 weken, Reinier de Graaf, ontsluiting, couveuse

 
Vanochtend was ik te gast bij Eveline en Frank in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Kleine Jort werd hier onverwachts geboren na een fijne zwangerschap van 32 weken.

Dat het leven vol verassing zit liet Jort wel blijken. Na een dag werken kreeg Eveline last van harde buiken, op zich niet iets waar zij zich zorgen om maakte, maar toen ze die avond nog steeds aanwezig waren en toch wel erg regelmatig werden ging er een klein belletje rinkelen. In het ziekenhuis bleek Eveline al ontsluiting te hebben. Omdat Jort nog niet verwacht werd, was Frank ook gewoon nog even voor zijn werk naar het buitenland afgereisd. Wat is het toch fijn dat er FaceTime is tegenwoordig. Op die manier was ook Frank er een beetje bij tijdens de bevalling, al zat er een kleine 2000km tussen.

Vandaag mocht Jort weer in bad. Ik tref een zeer lief en tevreden mannetje aan. Zo klein maar toch al zo perfect. Tijdens het in bad gaan zie ik hem zichtbaar genieten van het lekkere warme water en de aanrakingen van zijn ouders. Na het bad lekker aangekleed en de couveuse weer in. Zo ontzettend tof om te zien dat beide ouders zo betrokken en zelfstandig zijn in de verzorging en er hun handen niet voor omdraaien een sonde aan te sluiten en die piepkleine plakkertjes weer op hun plek te plakken.

Bedankt Eveline en Frank, voor jullie gastvrijheid en het lekkere beschuitje met muisjes. Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen met z’n drietjes!!
Liefs, Sascha

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.