Joris prematuur geboren met 33 weken, Isala Zwolle, sonde, flesvoeding

Joris


Joris prematuur geboren met 33 weken, Isala Zwolle, sonde, flesvoeding

Een Earlybirds reportage maken vind ik altijd bijzonder, maar dit keer is het wel extra bijzonder. Ik mag namelijk een reportage maken van Joris, de zoon van een oud collega van mij.

Joris is geboren met 33 weken in de Isala Kliniek in Zwolle. Hij kon niet langer wachten en wilde graag bij zijn ouders en grote broer Pepijn zijn. Gelukkig gaat het heel goed met hem. Zijn grote broer is er ook bij en wat is hij lief voor zijn broertje. Pepijn en zijn knuffel geven hem veel kusjes. We hebben een aparte kamer gekregen, wat natuurlijk heel fijn is. Joris gaat eerst lekker in bad en krijgt daarna z’n flesje. Pepijn komt er ook bij zitten en spelen en gaat op vakantie naar Frankrijk 😉 Als Pepijn vast met oma naar huis gaat is er ook nog tijd voor papa en mama om lekker te knuffelen met Joris.

Wat was het fijn om hier te zijn en ik hoop dat Joris snel naar huis mag om bij zijn ouders en grote broer te zijn. Ik wens jullie alle geluk van de wereld met z’n viertjes!

Veel liefs, Angeline Xx

—————————-

Van de ouders:

“Wat een verrassing dat Joris al zo vroeg geboren werd, maar wat zijn we blij dat hij nu al bij ons is. Door de prachtige foto’s van Angeline hebben we nu en straks heel waardevolle visuele herinneringen aan deze intensieve tijd.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.