Jorieke & Karlijn prematuur geboren met 34 weken, tweeling, Gelre ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, sonde

Jorieke & Karlijn


Jorieke & Karlijn prematuur geboren met 34 weken, tweeling, Gelre ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, sonde

Voor de eerste keer mocht ik voor een reportage naar het Gelre ziekenhuis in Zutphen. Wat een fijne plek voor ouders en hun pasgeboren kind(eren). Heerlijk op een eigen kamer, waar je mag blijven tot je kindje(s) mee naar huis mag.

Ik mag de meisjes Jorieke en Karlijn fotograferen. Wat een mooie tweeling. Totaal onverwacht werd de tweeling al geboren met 34 weken. Gelukkig gaat het heel goed met ze en mochten ze al snel uit de couveuse. Als ik kom liggen ze lekker in hun bedje en mag ik erbij zijn als ze hun flesje krijgen. Eentje wordt verschoond door mama en de ander door papa en zo gaat het ook met het flesje, alsof ze nooit anders hebben gedaan. Wat een prachtig gezin en wat bijzonder dat ik ze mocht vastleggen.

Heel veel geluk met z’n viertjes!

1 antwoord
  1. Lineke
    Lineke zegt:

    Wat een lieve en mooie meisjes zijn het toch! Hè tis bijna 8 maanden later en hoe bijzonder is het dat nu ook onze tweeling in dit lijstje staan. Lieve jorieke en karlijn ik hoop dat jullie dikke vriendinnen worden met Lola en Yanou en dan kunnen jullie mama’s lekker bijkletsen als jullie eeen playdate doen 😁

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.