Job & Tobin prematuur geboren met 30 weken en 2 dagen, tweeling, gebroken vliezen, MMC, LUMC, borstvoeding, Groene Hart Gouda, sonde

Job & Tobin

Job & Tobin prematuur geboren met 30 weken en 2 dagen, tweeling, gebroken vliezen, MMC, LUMC, borstvoeding, Groene Hart Gouda, sonde

 
Van de mama:

Lieve Job en lieve Tobin,

Wat heerlijk dat jullie er zijn! Wel erg vroeg geboren, maar wat doen jullie het fantastisch!

Ik had een supermakkelijke zwangerschap totdat met 28 weken mn vliezen braken van Job. Met hoge spoed ben ik vanuit t westen met een ambulance naar Veldhoven gereden. Daar heb ik, met platliggen, de bevalling nog 2 weken kunnen rekken, totdat daar mijn weeën begonnen met 30w2.

Inmiddels was er in Veldhoven geen plek meer om jullie op te vangen en ben ik met gierende banden naar t LUMC in Leiden gereden. Daar zijn jullie geboren. Het was ondanks alle toestanden, een hele fijne bevalling. Job als kleine, deed t gelijk heel goed. Ik heb jouw navelstreng doorgeknipt en je mocht even bij me liggen. Tobin had een wat moeilijkere start, maar wat heb je je er dapper doorheen gevochten en als 1e was je, 5 weken later, juist van alle monitoren af.

Inmiddels drinken jullie uit de borst en uit flesjes, gaan samen in bad, knuffelen lekker met mama en hopelijk mogen we heel snel naar huis.

Ik ben apetrots op jullie.

Liefs,
Mama

————————

Van de fotograaf:

Op een bijzondere datum, 20-02-2020, ging ik op bezoek bij Job & Tobin in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.

Wat een feestje was het om deze twee mannetjes en hun apetrotse moeder op beeld vast te mogen leggen. Allebei waren ze ontzettend wakker en keken ze met grote ogen in de lens. Job en Tobin genoten zichtbaar toen ze lekker samen bij elkaar gelegd werden. Mooi om te zien hoe ze hun handjes ook steeds op dezelfde manier bewogen. Echt een tweeling.

Ik hoop dat jullie lekker snel mee naar huis mogen en wens jullie heel veel geluk, liefde en vooral ook heel veel plezier met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.