Jet

20140607_Collage_Jet_HengeloXX

Zaterdag 7 juni ben ik naar Hengelo gereden om kleine Jet (toen 3 weken oud) op de foto te zetten! Jet is geboren op 14 mei na een niet geheel onbezorgde zwangerschap van 32 weken, middels een spoedkeizersnede. Beneden in de hal van het ziekenhuis maakte ik kennis met trotse papa Gerben en mama Kirsten, en samen liepen we naar de Kinderafdeling, een eindje lopen. Onderweg vertelden ze me het verhaal van de geboorte en hoe het nu met Jet gaat (zie reactie ouders hieronder).

Ik heb in een uurtje tijd een heleboel mooie foto’s gemaakt van Jet tijdens het verzorgen. Na het wassen kreeg ze een prachtig pakje aan en mocht ze lekker kroelen; eerst bij papa en toen bij mama. Ze lag er heerlijk ontspannen bij en liet het allemaal rustig over zich heen komen.

Gerben en Kirsten, ik wens jullie heel veel geluk samen met jullie mooie meisje en ik hoop dat Jet snel heerlijk met jullie mee naar huis mag!

Liefs, Gerjanne Immeker

Reactie van de ouders van Jet:

Vanaf week 20 was mijn zwangerschap niet geheel onbezorgd. Hoewel ik me lichamelijk prima voelde, werd er keer op keer bevestigd dat het kindje in mijn buik te klein was voor de duur van de zwangerschap. Hoewel er geen oorzaak gevonden werd, was ik er niet gerust op. Na vele groeiecho’s, medische echo’s, bloedonderzoeken en doppleronderzoeken bleek dat de groei nog verder afboog en moest ik met 31 weken volledig rust gaan houden. Om de baby nog beter in de gaten te houden kwam ik dagelijks op het ziekenhuis voor CTG. Toen ik op maandag 12 mei ook hiervoor op het ziekenhuis kwam, bleek dat ik helemaal geen vruchtwater meer had en dat mijn vliezen dus gebroken waren. Een ziekenhuisopname was het gevolg.

In de nacht van 13 op 14 mei liet de CTG meerdere dipjes in de hartslag van de baby zien. Hierdoor was een keizersnede noodzakelijk en is op 14 mei om 02:02 uur onze prachtige dochter Jet geboren. Jet woog bij haar geboorte 1400 gram. Achteraf is gebleken dat de vaten van de navelstreng door de vliezen heen liepen, hierdoor heeft Jet in de baarmoeder niet altijd genoeg voeding gehad. Gelukkig bestaan er veel mogelijkheden en groeit ze nu erg goed. Ze weegt al ruim 2 kilo!

Op 7 juni kwam Gerjanne Immeker ons opzoeken om prachtige foto’s van Jet te maken. Hiervoor zijn we haar erg dankbaar! Op de foto’s heeft Jet nog een neusbrilletje in voor extra zuurstof, maar een paar dagen na de shoot, mocht deze uit! Nu nog een paar kleine stapjes verwijderd van huis!

Gerben, Kirsten & Jet

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.