Jazzlynn

Jazzlynn
Zondagochtend 12 oktober ben ik s’ochtends om 9 uur bij Jazzlynn geweest om een Earlybirds reportage voor haar te maken. Dus 8 uur de auto in onderweg naar Harderwijk, was een supermooi ritje. Opkomende zon, mist over de weilanden. Dus de dag begon al goed!

Toen kennis gemaakt met Jazzlynn en haar moeder. Jazzlynn is 21 september geboren na een zwangerschap van 32 weken, ze woog toen al ruim 2 kilo, dus een flinke meid voor deze zwangerschapsduur. De bevalling was op gang gekomen, nadat de vliezen spontaan waren gebroken. Vooralsnog is hier geen duidelijke reden voor gevonden. Inmiddels is ze 3 weken verder en mag ze de dag na de reportage al naar huis, dus het is een erg sterk meisje! Ze drinkt de gekolfde melk goed, hoewel het haar toch nog best veel energie kost.

Tijdens de reportage is Jazzlynn in bad geweest, dat vond ze heerlijk, ze was helemaal ontspannen. Toen ze daar uit was, vond ze zelf dat het echt tijd was voor eten. Dus flesje zo goed als leeggedronken. Daarna door de verpleegster haar lengte en hoofdomtrek opgemeten, vervolgens weer lekker haar bedje in.

Lieve Joyce, heel veel geluk met jullie mooie meisje en thuis genieten van jullie gezinnetje. Dat geldt natuurlijk ook voor haar vader Johan en Jazzlynn’s halfzusje, met wie ik geen kennis heb gemaakt.

Liefs Geke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.