Jayvano prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, CTG, stuitligging, spoedkeizersnede, couveuse, sondevoeding, neonatologie

Jayvano

Jayvano prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, CTG, stuitligging, spoedkeizersnede, couveuse, sondevoeding, neonatologie

 
Van de fotograaf:

Dat is nog eens een leuke begroeting. Het hele gezin is erbij voor de fotoshoot. Maar in de belangstelling staat de kleine man Jayvano. Geboren met 34.3 weken, gelukkig geen complicaties maar nog wel wat klein. Hij doet het hartstikke goed, drinkt goed, geniet enorm van het badderen en de knuffels van papa, mama en zijn zusjes.

We hopen dat ze snel naar huis mogen want hij toont in een stijgende lijn. Ik ga voor jullie duimen!

—————————–

Van de ouders:

In december 2016 ontdekt zwanger te zijn van ons derde kind . In juni  2016 bevallen van Sterre en we wilde er heel graag snel een broertje of zusje bij en gelukkig was dat gelukt !. Het was een prima zwangerschap.. geen kwaaltjes niet misselijk net zoals bij de vorige 2 haast geen buik te bespeuren maar ook net als zijn zussen ( lindsay op 31 en sterre op 34wk  ) kwam Jayvano ook te vroeg!  13 april( 34.3 wk zwanger)  om 7.30 voelde ik de weeen al.. ( om de 3/4 min ) vriend gebeld( was al werken )  en t ziekenhuis.. we moesten komen… ergens dacht ik ‘ daar gaan we weer en nam mn tas en spullen al mee .  

Aan de ctg en daarna een echo en onderzoek … volledige stuit ligging en een voetje kwam er al bijna uit … volledige ontsluiting! Dit werd een spoed keizersnee. Om 10.59 werd Jayvano geboren. Hij lag vrij diep dus t was nog lastig ook.   Gelukkig ging t snel goed met hem . 3 dagen couveuse daarna een open bedje . Wel een sonde en aan de monitor .      Kleine man deed t prima ! Afgelopen 3 mei mocht hij mee naar huis . 

Omdat de vorige 2 dames ook te vroeg waren was ik wel wat gewend. Ik weet niet beter dan neonatologie afdelingen. We waren er dan ook heel relaxed onder. Van de keizersnee had ik na 2 dagen al geen last meer . Nu thuis genieten we heerlijk van ons complete gezin . 3 prachtige gezonde kids wat wil een mens nog meer !! 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.