Jake prematuur geboren met 30 weken, vroeggeboorte, couveuse, knuffelen, Amphia Breda, buidelen, sonde

Jake


Jake prematuur geboren met 30 weken, vroeggeboorte, couveuse, knuffelen, Amphia Breda, buidelen, sonde

Geboren worden met 30 weken en een paar dagen is natuurlijk veel te vroeg, maar soms ben je als ouders dolblij dat je deze termijn nog gehaald hebt. Dat was ook het geval bij Jake. Hij hield zijn papa en mama al een paar weken in spanning wanneer hij zou komen. Elke dag dat hij op zich liet wachten, was een dag gewonnen. Op Valentijnsdag vond Jake het genoeg en liet hij met een huiltje gelijk weten dat het met hem allemaal prima ging.

Wanneer ik Jake ontmoet is hij precies 1 maand oud en gaat het heel goed met hem. Hij is al verhuisd van Rotterdam naar Breda en heeft de couveuse inmiddels omgeruild voor een warmte bedje. Tijdens de fotosessie mag Jake bij papa op de borst buidelen en daar geniet hij zichtbaar van. Daarna mag Jake ook nog lekker lang knuffelen met mama. Hoe klein hij ook is, een eigen willetje heeft hij al. Jake wurmt net zo lang tot hij lekker ligt en valt dan heerlijk bij mama in slaap, met het gehaakte Earlybirdje stevig in zijn kleine handje geklemd.

Lieve Jake, ga zo door kanjer! Blijf je papa en mama verbazen en groei maar flink, dan kan je straks fijn met papa en mama mee naar huis.

Liefs Loes

2 antwoorden
  1. Mama en Papa van Jake
    Mama en Papa van Jake zegt:

    Wat kan zo’n klein mensje toch sterk zijn. Hij laat ons steeds weer verbazen wat hij allemaal voor elkaar krijgt en hoe groot zijn wil is.

    Het is een onzekere en spannende tijd welke stichting earlybird wat weet te verlichten door een fotoshoot aan te bieden. Hierdoor wordt een moeilijke periode toch een mooie herinnering voor ons. Fotograaf Loes heeft dit voor ons op een hele bijzondere manier weten vast te leggen, lieve Loes bedankt hiervoor!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.