Jack prematuur 28 weken placenta losgelaten MMC Veldhoven

Jack

Jack prematuur 28 weken placenta losgelaten MMC Veldhoven

Dinsdagavond 8 september, mocht ik op bezoek bij Jack en zijn stoere mama Evita in het MMC Veldhoven. Bij binnenkomst maakten we kennis en bewonderde ik Jack die alweer 7 weekjes jong was. Jack is geboren met 28+6 weken en een echte vechter zo heeft hij de afgelopen weken laten zien.

Op de dag dat Jack geboren is, was Evita nog in het ziekenhuis. Ze had het gevoel dat ze Jack minder voelde als anders en had een onbestemd gevoel. Ze werd aan de CTG gelegd, en alles leek in orde en ze mocht weer naar huis. Een paar uurtjes later liet geheel onverwachts haar placenta los en met grote spoed werd ze naar het ziekenhuis gebracht waar Jack het levenslicht zag.

Het waren spannende en hectische weken en ze verhuisde van ziekenhuis naar ziekenhuis voor de nodige zorg en operaties. En nu mocht ik hen dus fotograferen. Tijdens de reportage liet Jack het ene glimlachje na het andere glimlachje zien en lag hij heerlijk ontspannen bij Evita in de armen. Na een klein uurtje neem ik afscheid van deze twee prachtige mensen.

Lieve Jack en Evita, ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. Ik hoop dat jullie spoedig het ziekenhuis mogen verlaten.

Liefs Léonie de Koning

3 antwoorden
 1. Miranda
  Miranda zegt:

  Wat een mooi mannetje die jack en wat een liefdevolle mama. Ik wens jack en mama heel veel gezondheid geluk en liefde en heeeeel veel glimlachjes toe.
  Lieve groet miranda

  Beantwoorden
 2. Nicky
  Nicky zegt:

  Lieve Jack.

  Wat ben je toch een stoer mannetje, wat een heerlijk mooie lach laat je zien op deze foto! Mooie foto’s van mama en Jack samen ook! Liefs, Nicky.

  Beantwoorden
 3. Marieke
  Marieke zegt:

  Lieve Viet en Jack,
  Wat stralen jullie op de foto’s. Trots ben ik op je mama Viet je bent een kanjer.
  Jack welkom in de familie liefs knufs van tante Marieke

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.