Ize prematuur geboren 29 weken groeiachterstand keizersnede

Ize

Ize prematuur geboren 29 weken groeiachterstand keizersnede

Afgelopen dinsdag mocht ik kleine Ize met haar ouders gaan fotograferen. Ze mocht al in badje en daarna een flesje dus heel veel mooie fotomomenten!

Wat een mooi en sterk meisje! Prachtig hoe ze genoot van haar badje en haar voetjes zo grappig uit het water hield! Kort na de fotoreportage kregen haar ouders te horen dat Ize naar de ‘gewone’ babyafdeling mocht! Nu aftellen voor papa en mama, dat ze hun dochter op heel korte termijn lekker mee naar huis kunnen nemen!

Lieve Ize,  ik wens je heel veel geluk toe!

Ingrid Mol

**********

De ouders:

Wat waren we blij met de zwangerschap van onze kleine meid! De zwangerschap verliep zorgeloos en als klap op de vuurpijl bleek mijn zusje ook zwanger te zijn van een meisje (3,5 week later uitgerekend). De bolle buiken fotoshoot van ons als zusjes was al ingepland en we wilden snel lekker samen gaan shoppen voor onze meiden. Wat was het schrikken toen we na 26 weken op de pretecho te zien kregen dat onze meid een flinke groeiachterstand had. Na een extra echo lag ik dezelfde dag nog ineens in het Sophia kinderziekenhuis.

Slopende dagen met elke keer die spannende hartfilmpjes (vindt ze het nog steeds fijn daar binnen?) volgden. Uiteindelijk gaf ons meisje op 4 juni na 29,2 weken aan dat ze het beu was en is ze met een spoedkeizersnede gehaald.

Het bleek een pittige dame van 800 gram die meteen van zich liet horen. Na 2 weken op de ICN mocht ze naar de high care en kort daarna woog ze een kilo. Dat betekende dat ze naar het Amphia in Breda mocht verhuizen!

Inmiddels ligt ze daar een aantal weken en maakt grote sprongen. We hopen dan ook dat ons meisje snel met ons naar huis toe mag! We zijn Ingrid heel erg dankbaar voor het vastleggen van de mooie momenten met ons wondertje! We kunnen niet wachten om de foto’s met iedereen te delen op ons ‘thuiskom kaartje’!

1 antwoord
  1. natasja adams
    natasja adams zegt:

    wat een pracht meisje zeg! heel veel sterkte nog voor de komende weken, voor je het weet mag ze lekker mee naar huis.Dan begint het ware genieten,,al doen jullie dat vast en zeker nu ook al volop!
    liefs natasja (moeder van liam met 28.2 geboren)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.