Ivy en Janice prematuur geboren met 33 weken Catharina ziekenhuis

Ivy en Janice

Ivy en Janice prematuur geboren met 33 weken Catharina ziekenhuis
Wat een mooie krachtige meisjes, Ivy & Janice.

De ochtend van de shoot moest ik naar de fotozaak om mijn lenzen na te laten kijken. Er was iets niet goed. Maar omdat dit onderhoud iets langer duurde dan afgesproken heb ik de kalibratie moeten onderbreken om op tijd in het ziekenhuis te kunnen zijn. Papa had speciaal een uurtje vrij genomen, dus ik had geen speling meer.

Eenmaal in het ziekenhuis konden we starten aan de Earlybirds reportage. Maar ik kreeg met geen mogelijkheid scherpte door mijn zoeker. De meest technische handelingen heb ik geprobeerd. Ook de winkel terug gebeld, maar die konden me helaas na verschillende tips niet meer helpen. Het kwam er op neer dat ik een nieuwe afspraak moest plannen met ouders. Puur uit bevestiging liet ik papa nog even door mijn zoeker kijken, om te bevestigen dat ik echt niks kon zien.
En wat er toen gebeurde? Haha! Papa had de oorzaak gevonden …… laten we het erop houden dat het vaak gemakkelijker is dan men denkt en dat ik me nooit geen tweede keer meer aan deze steen stoot 😉 (er zit een draaiwieltje aan voor de scherpte van je ogen, omdat ik brildragend ben en de man in de foto zaak niet, zag ik niks meer) We konden er gelukkig met zijn alle super hard om lachen, en ik was vader enorm dankbaar. Chapeau pap !! Wie weet ooit de ambitie je als fotograaf aan te melden voor de stichting?

De reeks is in elk geval super mooi geworden, heel veel plezier ermee. En ik heb vandaag vernomen dat de meiden misschien vanmiddag naar huis mogen.

Heel veel geluk, heel veel liefs Yvonne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.