Isabelle prematuur geboren met 25 weken, MMC Veldhoven, couveuese, buidelen, sonde, CPAP

Isabelle


Isabelle prematuur geboren met 25 weken, MMC Veldhoven, couveuese, buidelen, sonde, CPAP

Op 11 maart 2019 ging ik op pad om een reportage te maken van de prachtige kleine Isabelle in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Isabelle was nog maar bijna 3 weekjes oud en geboren na een zwangerschapstermijn van 25 weken. Een piepklein, maar prachtig en sterk meisje! In de week voor de reportage is Isabelle nog flink ziek geweest, maar gelukkig is ze er met alle goede medische zorgen snel weer bovenop gekomen!

Tijdens de reportage gaan papa en mama Isabelle verzorgen in de couveuse. Papa mag het luiertje van Isabelle verschonen en dat is nog een hele klus vanwege alle lijnen en draden waar Isabelle nu nog op is aangesloten. Na het verschonen legt papa Isabelle heerlijk bij mama neer om te buidelen. Je ziet meteen dat Isabelle heerlijke ontspannen bij mama ligt! Eerst ligt ze met wakkere heldere ogen te kijken, maar al snel valt ze weer lekker in slaap.

Isabelle zal nog een tijdje flink moeten eten, slapen en groeien, maar hopelijk komt dan snel de tijd dat jullie naar het ziekenhuis dicht bij huis mogen en daarna de volgende stap, lekker mee naar huis. Ik wens jullie heel veel gezondheid en geluk toe met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.