Inez

Inez prematuur geboren met 34,5 weken

Een achtbaan, langzaam op en snel neer
Onzeker, maar met een hart vol Hoop
Blijven dromen keer op keer
Van een mooie toekomst thuis
Groter groeien, sterker worden
En dan mee naar huis

Prachtige lieve Inez, wat wordt er naar jouw thuiskomst uitgekeken. En wat word jij met ongelofelijk veel liefde omringd! Je zorgzame en beschermende grote zus, stoere broer en jouw sterke papa en mama. Wat moet het een opgave zijn, een emotionele rollercoaster in plaats van een roze wolk… Je werd geboren na 34,5 week zwangerschap. Je bent niet alleen prematuur , je kreeg bij je geboorte ook het para influenza virus, waar je behoorlijk ziek van bent…

Naast hun zorgen en onzekerheid over de te vroege vreugde van jouw komst, voelen papa en mama liefde, toewijding en trots. Ze willen het liefst 24 uur bij je zijn. Naar je kijken, je knuffelen, voor je zorgen en alle pijn en verdriet van je overnemen. Helaas is dat nog even niet mogelijk en moeten ze net als jij sterk zijn. Het is heftig met drie prachtige kinderen, die elk hun tijd en aandacht verdienen. Wat zou het fijn zijn als je jezelf dan in drie stukken kan delen.  Alle emoties waren er tijdens onze ontmoeting en ik ben blij dat ik dit heb mogen vastleggen. Voor papa en mama een steun voor nu en een waardevolle herinnering voor later.

In spanning wachten papa en mama jouw onderzoeken nog steeds af en hopen dat dit alles tot een goed einde komt. Het is moeilijk, maar hoop blijft het grote woord waar ze zich aan vasthouden. Inez wordt steeds groter en hopelijk trekt dit hen allemaal uit deze situatie. Inez heeft nu heerlijke appelwangetjes en als ze wakker is kijkt ze met grote ogen rond, alle aandacht vindt ze heerlijk en alle NICU verplegers geven het haar graag!

Liefs Rolinka

1 antwoord
  1. Inez
    Inez zegt:

    Ons kindje had ook een moeilijke start (ook te lezen hier op Earlybirds – Milan, geboren op 31 juli) maar waarom ik vooral reageer: Wat vind ik het leuk dat jullie dochtertje Inez heet!
    Ik zelf draag de naam met heel veel plezier en zie hem eigenlijk nooit ergens voorbij komen dus het doet me goed dat zo’n sterk meisje ook Inez heet!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.