Ilvie prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, darminfectie, UZ Gent

Ilvie

Ilvie prematuur geboren met 33 weken en 3 dagen, darminfectie, UZ Gent

Na de afgelopen reportages die respectievelijk in Breda, Rotterdam en Brugge waren had ik aangegeven bij de planner dat een reportage in Zeeland een welkome afwisseling zou zijn. Dus de planner mailde me opgetogen dat ze een thuiswedstrijd voor me had. Dus ik mailde namens Stichting Earlybirds de ouders. Maar helaas, de kleine had een darminfectie gekregen en was overgeplaatst naar Gent. Ik mocht de reportage teruggeven aan de planner maar dat kon ik dan weer niet over mijn hart verkrijgen, wetende dat het inplannen dan weer heel lastig zou worden. Dus ik streek over mijn hart en zei aan de ouders toe dat ik naar Gent zou komen.

Daar ontmoette ik het Zeeuwse stel Erica en Bart en hun dochter Ilvie, wat een prachtig meisje! Het ging gelukkig goed met haar, ondanks haar darminfectie kwam ze aan, goed teken! We maken foto’s bij het wiegje en daarna mocht Ilvie nog even bij mama en daarna bij papa liggen.

Bedankt Erica en Bart dat ik dit voor jullie mocht vastleggen! Hopelijk snel weer dichter bij huis en daarna echt naar huis!

—————————

Van de ouders:

“Ilvie is geboren in Rotterdam met 33.3 weken. Na 2 dagen gingen we naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hier heb je 4 dagen gelegen. Helaas moest je met spoed naar het UZ in Gent wegens een darminfectie. Hier heb je 3.5 week gelegen. Gelukkig gaat het weer de goede kant op met ons kleine meisje en mag je morgen lekker mee naar huis!

In het UZ hebben wij een mooie reportage gekregen waar we mooie herinneringen aan hebben.
Veel liefs,
Bart, Erica, Esmee en Ilvie”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.