Guusje & Isabel & Julie

Collage 3Ling

Vier meisjes, altijd samen
En toch zo heel apart
Met elk een eigen plekje
Een plekje in jullie hart 

Afgelopen woensdag ging ik op pad voor niet 1, niet 2, maar liefst 3 kleine meisjes. Guusje, Isabel en Julie zijn geboren met 36 weken zwangerschap.

Papa en grote zus Anna wachtte mij op bij de liften. Wat een warm ontvangst. Soms voel je gelijk de rust en liefde van mensen aan. Dat had ik ook hier. Deze 4 meiden worden geliefd.. en dat voelde ik van mijn tenen tot aan mijn kruin.

Mama was zich nog eventjes aan het opfrissen. Nog wat wankel van de keizersnede, maar stralen van oor tot oor. De 3 meisjes lagen heerlijk te slapen naast elkaar in een wiegje. Zo zoet !

We hebben heerlijk rustig aan gedaan tijdens de reportage. De meisjes werden gewogen, verschoond, geknuffeld en gevoed. Op een rustig tempo kon ik zo heel wat beelden maken. Beelden die hopelijk voor papa en mama heel waardevol zullen zijn voor nu en later.

Anna straalde en wat was zij een goede hulp, een trotse grote zus.
Ze kregen kusjes en aaitjes en ze hielt haar handje voor Julie haar mondje toen zij moest niezen.

Lieve Suzanne en Michiel,
Ik wens jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk met jullie prachtige meisjes.
Ik vond het een eer om deze reportage voor jullie te mogen maken.

Veel liefs,
Lin

 

********************************

 

MAMA HAAR VERHAALTJE:

Lieve Lin en Stichting Earlybirds,

Bedankt voor de bijzondere foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens ons verblijf in Tergooi Blaricum! We zijn erg blij met dit mooie en blijvende aandenken aan de eerste dagen met onze dochters.

Wat zijn we opgelucht en dankbaar na alle maanden waarin wij ons op allerlei scenarios hadden voorbereid, en eigenlijk niet op het scenario waarbij pas na ruim 36 weken mijn vliezen zouden breken en onze drie dochters zonder ondersteuning direct bij ons op de kamer mochten blijven en uiteindelijk al na zes dagen mee naar huis mochten.

De zwangerschap van onze drie dochters ontdekten we bij de 10-weken echo en kwam totaal onverwacht. We hebben geen meerlingen in de familie en hebben ook geen behandelingen ondergaan om zwanger te worden. Puur toeval dus! In eerste instantie overviel het ons enorm en schoten onze emoties alle kanten op. Maar toen we meer te weten kwamen over drieling zwangerschappen in het algemeen en onze specifieke situatie in het bijzonder groeide ons vertrouwen op een goede afloop en konden we het zien als een heel mooi geschenk!

Veel liefs,
Michiel & Suzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.