Finn

Finn

 

Op 14 februari mocht ik voor mijn eerste reportage naar het MCA toe om Finn en zijn ouders te fotograferen. Een collega van de mama van Finn had ze opgegeven via de website van Earlybirds.

Finn is op 1 februari met een keizersnede ter wereld gekomen met 34 weken en woog 1910 gram. Dit tevreden mannetje vond dat het al tijd was om bij papa en mama in hun armen te liggen. Na de nodige toeters en bellen aan zijn lijfje heeft hij nu alleen nog een sonde. Deze kleine man doet zo goed zijn best dat Finn zijn papa en mama voorzichtig durven hopen dat hij volgende week al mee naar huis mag.

Nadat papa zijn luier verschoond had ging mama hem zijn flesje geven. Echter vond hij slapen een véél beter idee en dus kreeg hij zijn voeding via de sonde. De lachjes die Finn tijdens de sessie gaf heb ik niet geteld, maar het waren en zeker 10. Wat een onwijs tevreden mannetje. Hij lag heerlijk bij mama en af en toe deed hij even zijn oogjes open om te kijken wat we aan het doen waren, maar al snel gingen ze weer dicht. Daarna heeft hij nog even heerlijk met papa geknuffeld.

Nicole en Peter ik hoop dat Finn daadwerkelijk snel met jullie mee naar huis mag en dat jullie daar lekker van hem verder kunnen genieten! Ik vond het heel fijn dat jullie mijn eerste reportage waren, bedankt dat ik even een kijkje mocht nemen bij jullie prille gezinnetje.

Desirée Verver

*****

De ouders:

Wij vonden de ongedwongen manier van werken en de gezelligheid van Desirée top! Een aanrader voor iedereen! Earlybirds is een prachtig initiatief.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.