Felix, UZA vroeggeboorte, moederdag, sonde

Felix

Felix, UZA vroeggeboorte, moederdag, sonde

Van de fotografe:

Op Moederdag 10 mei mocht ik naar de kleine Felix in het UZA. Een heel mooi klein mannetje wat het zo goed deed dat hij de volgende dag al mocht verhuizen naar een ziekenhuis dichter in de buurt.

Hij mocht de allereerste keer in bad en wat is het dan toch bijzonder dat ik daar bij mag zijn. Papa had de eer en genoot ervan. Felix werd er heerlijk ontspannen van en genoot na het afdrogen nog van een lekkere massage van papa. Erg vermoeiend voor zo’n klein mannetje en hij mocht lekker uitrusten bij mama.

Wat was het ontzettend leuk om dit vast te mogen leggen , ik hoop dat Felix goed blijft groeien en dat hij snel naar zijn warme nestje thuis mag.
Heel veel geluk met jullie gezinnetje.
Liefs Luzanne

——————-

Van de ouders:

Zelfs op een feestdag was het voor Luzanne niet te veel moeite om tot bij ons te komen. We hadden geen idee waaraan we ons konden verwachten, aangezien we beide niet graag poseren voor een foto. Luzanne stelde ons echter meteen op ons gemak met haar hartelijk karakter. In alle sereniteit trok zij foto’s van het eerste badje van ons zoontje. Al snel kregen we de collage en de foto’s. We waren beide helemaal ontroerd door de puurheid en eerlijkheid van de foto’s. De foto’s zien er heel natuurlijk uit, alsof er geen fotograaf aanwezig was.

Hoewel dit een heel moeilijke periode is voor ons, koesteren we de foto’s en kijken we er dagelijks naar. We zijn er zeker van dat deze foto’s ons zullen helpen om dit alles een plaatsje te geven. Heel erg veel respect voor alle fantastisch lieve mensen die dit mogelijk maken, jullie moesten eens weten hoeveel plezier we beleven aan deze foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.