Emily

Emily
Na lang wachten was het eindelijk zover en mocht ik mijn allereerste prematuurtje gaan doen in België wat voelde ik mij toch een beetje zenuwachtig na al mijn vlindertjes en vond ik het best spannend!

Op 7 maart mocht ik kennis gaan maken met Emily geboren met 34 weken en 1489g ! Aangekomen in Genk kwam papa mij tegemoet op de afdeling om samen naar zijn kleine meisje te gaan die al lekker lag te knuffelen met mama . Emily had al een zware operatie achter de rug in Brussel maar mocht al snel verhuizen dichter bij haar woonplaats!

Papa en mama vertelde mij wel dat de kans bestond dat ze nog terug zou moeten om nog een operatie te ondergaan maar het kon ook vanzelf oplossen en dat zou natuurlijk een flinke stap vooruit zijn he!

Die dag hadden ze deze prinses al aan allerlei onderzoeken onderworpen waardoor ze zich niet zo heel goed in haar vel voelde dus heb ik zo snel ik kon alle beelden genomen die ik wou nemen zonder Emily te lang te moeten storen!  Zodat ze even later weer lekker in haar bedje kon samen met een earlybirdje dat ik natuurlijk bij mij had van een Belgische haakster!

Lieve Emiliy ik hoop dat je snel sterk genoeg om lekker naar huis te kunnen om samen met je grote broer en zus te ravotten in de tuin!

Veel liefs Wendy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.