Elodie

Nadat ik twee keer achter elkaar gekoppeld werd aan kindjes om een reportage te mogen maken die alweer eerder naar huis mochten was het op 20 juli dan weer zo ver. Eindelijk weer op pad voor de Stichting, ik mocht naar Elodie en haar lieve papa en mama. We spraken af bij de liften op de afdeling en daar trof ik net nadat ik aangekomen was Annet. Elodie is op Annet haar verjaardag geboren na bijna 34 weken zwangerschap, een cadeautje natuurlijk, maar ook spannend. 6 weken te vroeg (én in stuit geboren!), dat verwacht je niet.

Wat fijn is het dan ook om te horen dat Elodie het eigenlijk van het begin af aan al zo ontzettend goed doet! Ze begon in de couveuse maar mocht hier gelukkig al snel uit. Op de dag van de reportage ligt ze heerlijk in het wiegje als ik binnen stap, met alleen nog een sonde in haar neusje. Deze zal er ook snel uit mogen. Ze ligt heerlijk te slapen en heeft het slangetje van de sonde stevig vast. Vandaag mag ze in bad, wat ik altijd prachtig vind voor op de foto. Voorzichtig haalt Chris
haar uit het wiegje en kleedt haar uit. Helaas miste ik net hoe de kleine ondeugd het een goed idee vond een poging te doen haar papa onder te poepen. Beter eruit dan erin!

Elodie wordt gewogen en mag daarna genieten van een badje. Ze ligt volkomen ontspannen in het warme water. Ze vindt het wel helemaal prima en laat af en toe een klein maar prachtig lachje zien. Na het badderen wordt Elodie aangekleed en mag ze drinken bij Annet. Dit doet ze eigenlijk ook gewoon al heel goed! De verpleegkundige komt dan nog even binnen om te laten weten dat later die dag de sonde er inderdaad ook uit mag, het gaat zo goed en ze komt goed aan. Ze hopen dat ze vrijdag, 2 dagen
later, op een leeftijd van bijna 37 weken, naar huis kunnen en ik hoop met ze mee. Ik maak nog enkele foto’s terwijl ze nog even met Chris knuffelt en dan is het voor mij tijd om afscheid te nemen.

Lieve Annet en Chris, veel geluk samen met jullie prachtige dochter Elodie en natuurlijk ook met haar grote broer en zus. Wat een rijkdom!

Liefs Jaleesa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.