Ella prematuur geboren

Ella

Ella prematuur geboren

Ella prematuur geboren

Op 14-11-2021 mocht ik weer na een lange tijd in het Reinier de Graaf-ziekenhuis fotograferen. Ik ontmoete hier Rabia en Jeffrey. De trotste ouders van Ella. Zij is met 34 weken geboren nadat Rabia te vroeg weeën kreeg en bloed verloor. Bij aankomst in het ziekenhuis kregen zij te horen dat ze kort erna voor een keizersnee voorbereid moest worden.

Ella kwam op de neonatologie terecht in een couveuse met zuurstof d.m.v. cpap. Dit is nu een week geleden en is Ella van de cpap met zuurstof naar de optiflow met gewoon lucht gegaan. En als het zo goed blijft gaan is ze morgen volledig zonder zuurstof. Ook ligt Ella in een warmte bedje.

Dus in 1 week tijd heeft ze al hele grote sprongen gemaakt. Toen ik op Ella haar kamer kwam was zij heerlijk aan het buidelen met haar Papa. Hierna werd ze verzorgd door Mama en mocht ze even aan de borst proberen te drinken. Dit deed ze al 8 minuten lang. We konden haar zelfs op een paar meter afstand horen slikken!! Om ervoor te zorgen dat Ella genoeg binnen krijgt, krijgt ze na de borstvoeding nog voeding door haar neuszonde. Ella heeft ook 2 hele troste zussen, alleen omdat ze verkouden zijn kunnen ze nog niet met Ella knuffelen. Ella groei lekker door en hopelijk mag je gauw naar huis met je Papa en Mama zodat je thuis veel kan knuffelen met je zussen.

Liefs Patricia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.