Eline Anna prematuur 34 weken spoedkeizersnede

Eline Anna

Eline Anna prematuur 34 weken spoedkeizersnede

Valentijnsdag 2016

Voor mij een bijzondere Valentijnsdag dit jaar want ik mocht naar het ziekenhuis in Drachten om een fotoreportage van Elina Anna te mogen maken. Bij aankomst in Drachten ontmoet ik de ouders in de kamer van Eline Anna waar ook zij de afgelopen nacht gelogeerd hebben. Daar vertellen zij hun verhaal over hun heftige start in het UMCG en dat ze na een tijd zijn verhuisd naar Drachten en dat Elina Anna het erg goed doet en dat ze waarschijnlijk morgen naar huis mag.

Elina Anna wordt lekker door de ouders in bad gedaan en na het bad krijgt ze de fles maar dat is best vermoeiend na zo’n badsessie dus krijgt ze de rest van de voeding via de sonde. Heerlijk om te zien hoe ze van hun dochter genieten en als ik bijna klaar ben krijgt de ochtend een prachtig einde want de verpleging komt vertellen dat ze vanmiddag met zijn drietjes naar huis mogen!

Happy Valentine
Veel geluk met zijn drietjes

Liefs Jacqueline

******

De ouders:
Onze lieve dochter Eline Anna is even na middernacht op 2 januari geboren door middel van een spoedkeizersnede. Ze was zes weken te vroeg waardoor moeder en dochter beiden nog een tijdje in het ziekenhuis hebben gelegen. Op Valentijnsdag (wat ook de uitgerekende datum was) mocht ze lekker mee naar huis. Papa en mama waren daar ontzettend blij mee!

De kleine is inmiddels ook van de sonde af en heeft een gezonde eetlust. Ze is inmiddels de wijde wereld aan het ontdekken. Als het lekker weer is gaan we lekker met haar buiten wandelen.

Ondanks dat moeder en dochter een tijdje nog in het ziekenhuis hebben gelegen willen we graag ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals al het personeel hartelijk te bedanken voor al hun goede zorgen. Dat wordt vaak onderschat maar wat heeft het verpleegkundig personeel voor ons toch hun best gedaan om van het ziekenhuis toch een beetje ons ‘thuis’ te maken. En dan ook nog zo’n mooie afsluiting door middel van een prachtige fotoreportage van Earlybirds, die we vaak thuis nog even kunnen bekijken als we terugkijken op deze dynamische periode rondom de geboorte van onze dochter. Nogmaals bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.