Stichting Earlybirds viert dit jaar 5-jarig jubileum!

Wat een mijlpaal en daar zijn we ontzettend trots op! Stichting Earlybirds viert in 2018 alweer haar 5-jarig jubileum.

Een jubileum vraagt om terugblikken op mooie momenten, heftige momenten, maar ook om vooruitblikken. Wat ligt er nog voor ons? En hoe vieren we ons jubileum?

Op deze speciale jubileumpagina hopen we een beeld te geven van dit alles.

Knutselkampioenen opgelet!

Dit jaar viert Stichting Earlybirds haar 5e verjaardag en om dit te vieren organiseren wij dit jaar 3 keer een kleurplatenwedstrijd. Dus heeft jouw kanjer het liefst de hele dag een kleurpotlood in zijn of haar hand? Heb jij al tig tekeningen op de koelkast hangen? Laat hem of haar onze leuke Earlybirds kleurplaat dan inkleuren.

We hebben 4 leeftijdscategorieën waarin jouw kind mee kan doen, namelijk: 0-2, 2-4, 5-7, 7+ jaar. Voor elke leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen.
De prijzen worden gedoneerd door Gioia’s cadeau en feestartikelen.

Even de belangrijke punten op een rijtje:

• De 2e ronde is van start de tekeningen moeten voor 27 augustus 2018 opgestuurd worden.
  • Ze kunnen verstuurd worden naar: kleurplaten@stichtingearlybirds.nl
  • Of per post naar postbus 10, 9980AA in Uithuizen.
  • De winnaar zal 30 augustus 2018 bekend gemaakt worden via onze facebookpagina, dus hou deze goed in de gaten!

De prijswinnaars van de eerste ronde van de kleurplaten zijn:

0-2 jaar: Lynn
2-4 jaar: Jade van Overbeek
5-7 jaar: Tess Witteveen
7+ jaar: Fleur Hollaar

Download hier de jubileumkleurplaat!