Dorian

blog dorian

Afgelopen weekend mocht ik foto’s maken van Dorian met zijn papa en mama. Dorian is met (bijna) 32 weken geboren na een

spoedkeizersnede. Na een aantal dagen in Utrecht te hebben gelegen mocht hij door naar het ziekenhuis in Amersfoort.

Papa en mama zijn erg trots op hun kleine man! Ze waren erg blij met de mogelijkheid om als gezinnetje samen op de

foto te gaan en om daarnaast ook mooie foto’s van hun kleine trots te krijgen. Dorian doet het goed, het is een sterk mannetje

die al goed van zich laat horen als het hem niet zint :).

Dorian; nu lekker verder groeien dan mag je straks lekker met papa en mama mee naar huis!

 

Blogtekst van ouders:

 

Na jaren gehoopt te hebben op een kindje, verwachtten wij onze zoon eind september. De geboorte van Dorian eind juli, 2 maanden te vroeg, kwam daarom toch nog als een grote verrassing.

Tijdens een ‘standaard’ controle in Amersfoort bleek het hartje van ons kindje soms weg te vallen. We zijn toen met spoed overgebracht naar het WKZ in Utrecht waar niet veel later onze zoon op de wereld is gekomen. Wat een hectische en onwerkelijke dag! Het resultaat: een klein en kwetsbaar maar prachtig mannetje!

Van de Intensive Care kon hij na 1 dag al worden overgeplaatst naar de afdeling Medium Care in het WKZ en een paar dagen later van daar uit naar het Meander in Amersfoort. Het is een echt vechtertje en doet het naar omstandigheden heel erg goed. Net als zijn moeder is het een echte bikkel!

Na de hectische start komen we in Amersfoort weer een beetje tot onze rust. We proberen zoveel mogelijk bij onze zoon in het ziekenhuis te zijn en genieten dan als gezinnetje volop van de momenten samen. Dorian heeft een kamertje voor zichzelf en de zusters zijn heel lief voor hem en maken alle tijd vrij voor ons als kersverse ouders! De momenten van afscheid vallen zwaar, maar de wetenschap dat Dorian het zo goed doet en er zo liefdevol en professioneel voor hem wordt gezorgd is een grote troost.

 

De fotoshoot die ons door EarlyBirds is aangeboden, hebben we ervaren als een cadeautje. We hebben er erg van genoten om op deze manier samen met Rosanne, de fotografe, zo met hem bezig te zijn. Het resultaat van de shoot is echt fantastisch geworden!! Ik weet dat alle ouders dat van hun eigen kroost zeggen, maar ik weet het nu echt heel zeker…. Wij hebben echt het aller mooiste en liefste mannetje van de hele wereld! 😉

EarlyBirds, en met name Rosanne en Ninja, heel erg bedankt!!

 

Een hele trotse papa en mama

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.