DJ prematuur, neonatologie, Flevo ziekenhuis Almere

DJ

DJ prematuur, neonatologie, Flevo ziekenhuis Almere
Fotograaf:

En daar zit ik achter de computer met een aanvraag voor mijn neus. Altijd een spannend moment om de ouders te bellen vind ik. Je weet immers nooit hoe het gaat met het kindje en met de ouders. Heel voorzichtig bel ik en krijg een super lieve moeder aan de telefoon. We maken op kort termijn een afspraak.

Op maandag ochtend vertrek ik richting het Flevoziekenhuis in Almere. Mijn eerste shoot in het Flevoziekenhuis is een feit. Aangekomen bij neonatologie hoor ik in eerste instantie dat we niet van de kamer af mogen, gelukkig komt er even later een verpleegkundige en vertelt dat er een lege kamer naast de couveuse afdeling is en die mogen we ook even gebruiken! Samen met de ouders en grote broer Sem staan we even boven het bedje te kijken, “wat is die klein he”  zeg ik. Trotse broer Sem staat naast me en vertelt dat hij zo graag een broertje wilde en heeft die dus ook gekregen! Wat een bijzondere momenten heb ik mogen meemaken met dit gezin. Sem mocht DJ vandaag voor het eerst vasthouden, en wat was hij trots!

———————–

Moeder van DJ:

Waar zal ik beginnen, een heftige periode waar je leeft op de automatische piloot. Je stapt in een achtbaan die blijft gaan met ups en downs. Hele mooie momenten van lachjes en goed nieuws, maar ook angstige momenten en minder leuk nieuws.

En daar is Earlybirds. Een momentje samen zijn, een momentje niet denken aan slangetjes en medicijnen. Alleen maar liefde geven aan elkaar en genieten. En die mooie momenten worden vast gelegd. Met zoveel geduld en een ontspannen sfeer voelt het heel natuurlijk. Onze dank is groot. Katja Baron is een echte professionele en lieve fotograaf. We voelde ons gelijk op ons gemak. En het resultaat is met geen woorden te beschrijven zo mooi.

Earlybirds en Katja onwijs bedankt voor de snelle shoot het fijne contact en jullie inzet voor alle papa’s en mama’s.
Dennis, Merette, Sem en Dj

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.