Diaz prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, OLVG oost, badderen, NICU

Diaz


Diaz prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, OLVG oost, badderen, NICU

Dit is kleine, lieve Diaz die met 27 weken en 5 dagen zijn eerste ontmoeting had met zijn mama en papa. Hij besloot ruim 3 maanden te vroeg te komen waardoor zijn geboortegewicht ook ruim onder een kilo zat.

Op het moment van de shoot was hij bijna 36 weken oud en waren de artsen ook zeer tevreden over zijn gewicht! Op 6 april ging ik bij Diaz en zijn ouders langs in het OLVG (oost) ziekenhuis in Amsterdam. Bij binnenkomst lag Diaz nog lekker te slapen in de wieg van zijn kinderwagen, zo lief en vredig.

Het was tijd voor het bad momentje waar hij duidelijk van genoot! Af en toe kwam er een lachje tevoorschijn, maar verder lag hij heel zen in de handen van papa en mama in bad. Papa zorgde ervoor dat Diaz daarna weer aangekleed werd en mama gaf vervolgens zijn flesje. Diaz doet het over het algemeen goed met af en toe een kleine terugval, maar hij heeft bewezen dat hij een heel sterk ventje is dus dat komt helemaal goed!

Lieve Diaz, wat ben jij een lieverd en een vechtersbaas! Mama en papa zijn zo trots op jou. Het gaat de goede kant op! Nog even en dan mogen jullie hopelijk met zijn drietjes weer naar huis!

——————-

Lief berichtje van de ouders van Diaz:

Lieve kleine prins! Onverwachts gekomen met 27,5 dagen op 11-02-2019 maar zo welkom!

Na 2 weken op de NICU mocht je de rest aansterken in het OLVG oost! Hier heb je een aantal complicaties gehad van bacterie en verkoudheid tot lage saturatie! Maar wat zijn wij trots op jou ! Onze kleine prins! We zijn er nog niet maar het eind is in zicht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.