Dana prematuur geboren met 24 weken en 1 dag, CPAP, MMC Veldhoven, drieling

Dana

Dana prematuur geboren met 24 weken en 1 dag, CPAP, MMC Veldhoven, drieling
Geboren worden na 24 weken en 1 dag zwangerschap is geen sinecure. Het overkwam Dana op 5 mei van dit jaar. Wat begon als een drieling zwangerschap, werd uiteindelijk de heel vroege geboorte van Dana, met 2 kleine super beschermengeltjes op haar schouder. Dana woog toen 550 gram.

Nu, na 14 weken is ze gegroeid naar 1980 gram! Veel sneller dan iedereen had durven hopen mocht ze al van de beademing af en aan de CPAP. Ik zie een meisje, dat met een heldere blik de wereld in kijkt. Ze houdt me tijdens het fotograferen ook goed in de gaten.Ze heeft nog een heel klein beetje flow, eigenlijk niet meer dan een klein zuchtje wind mee. Nog wel aan de monitor, maar al wel volop aan het oefenen met zelfstandig drinken. Een paar dagen nadat ik bij haar was mocht ze naar haar eigen ziekenhuis. Weer een super grote stap richting haar eigen bedje.

Lieve Claudia, Stefan en grote broer Jens, jullie hebben de hele achtbaan, samen met Dana, beleeft. Ik heb heel grote bewondering voor jullie alle 4. Ieder op zijn eigen manier hebben jullie samen gevochten voor en met Dana. Geen eenvoudige opgaaf. Wat zal het feest zijn als Dana binnenkort thuis komt! Ik wens jullie alle goeds van de wereld en een super zonnige toekomst voor jullie prachtige gezin.

Heel veel liefs, Mieke.

1 antwoord
 1. ||
  || zegt:

  Hoi Claudia en familie,

  In de eerste weken na de geboorte van Dana hebben we regelmatig samen in de huiskamer van het mmc gezeten. Ons tweede zoontje was ook te vroeg geboren, niet zo vroeg als de eerste gelukkig dus we mochten al snel naar huis. Ik heb nog vaak aan jullie gedacht want het was erg heftig voor jullie op het moment dat we elkaar voor het laatst spraken. Jullie hebben een prachtig meisje zie ik! Hoe gaat het met haar en met jullie?

  Groetjes

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.